Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

image

Από τις αρχαιρεσίες της 1ης Φεβρουαρίου 2015, αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Αδελφότητα Ολυμπιτών Ρόδου 《Η Βρυκούς》. Το αποτελούν οι κάτωθι:

Αναστασιάδης Νίκος
Λεντάκης Φίλιππος
Διαμαντής Κοσμάς Ν.
Ζωγραφίδη Μαρία Γ.
Διακογεωργίου Μανώλης Αντ.
Αντιμησιάρης Βαλάντης Β.
Γιωργάκης Μιχάλης
Χηράκη Καλλιόπη
Λεντή Καλλιόπη Μ.

Το ΔΣ της 《Δήμητρας》συγχαίρει τους εκλεγέντες συμπατριώτες μας και εύχεται να είναι καλορίζικοι στα νέα καθήκοντα που θα αναλάβουν, με δύναμη, όρεξη,  εργατικότητα, ενότητα, και καλή συνεργασία, μεταξύ τους αλλά και με άλλους φορείς και σωματεία όπως τη 《Δήμητρα》. Προσβλέπουμε στην συνεχή, δυναμική, και δημιουργική συνεργασία για την επίτευξη των στόχων μας, τοπικών και παροικιακών.

Share →

Leave a Reply