Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

Η Αδελφότητα μας ξεκίνησε τα μαθήματα μουσικών οργάνων για όλα τα παιδιά !!!

Έχοντας περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τις δράσεις πολιτισμού και μεταλαμπάδευσης της πολιτιστικής μας παράδοσης, οι οποίες δίνουν για δεκαετίες πνοή στην Αδελφότητα και στην παροικία μας, κάνουμε μια νέα αρχή από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Το ξεκίνημά μας θα περιλαμβάνει αρχικά τα μαθήματα μουσικών οργάνων για όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να μάθουν τα παραδοσιακά μας όργανα.

Οι έμπειροι δάσκαλοι μας με την υποστήριξη ομάδας νέων οργανοπαιχτών, θα συνεχίσουν την ένταξη των παιδιών στα μονοπάτια της μουσικής λαϊκής μας παράδοσης.

Προσκαλούμε λοιπόν όλα τα παιδιά των φίλων και συμπατριωτών, που ενδιαφέρονται για την εκμάθηση των μουσικών μας οργάνων, να έρθουν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 17.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αδελφότητάς στην Αμφιάλη επί της οδού Αντωνίου Γιαννουρή 1.
Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από το ΦΕΚ: 4337/18.9.2021 και τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού 15/9/2021 Α.Π. 438361. Για την ασφάλεια όλων μας και σύμφωνα με τα παραπάνω, στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν:
✔Πλήρως εμβολιασμένοι
✔Νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση)
✔Ανεμβολίαστοι που έχουν πραγματοποιήσει εργαστηριακό Rapid Test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν την είσοδό τους στον φορέα
✔Παιδιά – έφηβοι (έως 18 ετών με προσκόμιση Self Test)
Σε κάθε περίπτωση θα πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης, αρνητικού τεστ και ταυτοπροσωπίας, με την εφαρμογή “COVID FREE APP” πριν από την έναρξη των μαθημάτων και κατά την είσοδο στην αίθουσα του Συλλόγου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους ενώ θα τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.
Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία θα περιμένουμε λοιπόν από αυτήν την Κυριακή, όσα παιδιά θέλουν να συνεχίσουν ή να ξεκινήσουν μαζί μας τα μαθήματα μουσικών παραδοσιακών οργάνων. Με βάση την συγκεκριμένη δράση, θα αποφασίσουμε σύντομα και για την έναρξη των μαθημάτων τραγουδιού ώστε να συμμετάσχουν ακόμα περισσότερα παιδιά όλων των ηλικιών.
Στόχος μας είναι και παραμένει εκτός από την διατήρηση των παραδόσεων μας και η ασφάλεια όλων σας.
Σας Περιμένουμε!

Το ΔΣ της Αδελφότητας.

 

Share →

Leave a Reply