Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Κάρπαθος :  17-07-2014

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                 Αρ. Πρωτ. :    1130   

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ 
 

ΘΕΜΑ: < <Απαγόρευση μετακίνησης ζώντων μηρυκαστικών από τις περιοχές των πρώην νομών Λέσβου,Σάμου και Δωδεκανήσου προς τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.>>

 

Σύμϕωνα με το υπ’αριθμ. 2362/91830 έγγραϕο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροϕίμων, Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής ( Τμήμα Λοιμωδών Νοσημάτων) και λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση (εμϕάνιση κρουσμάτων καταρροϊκού πυρετού στη περιοχή της Πελοποννήσου και πρόσϕατα και στην περιοχή του Έβρου) σας γνωρίζουμε ότι η εϕαρμογή των μέτρων των σχετικών (μετακίνηση αιγοπροβάτων για άμεση σϕαγή, από περιοχές όπου ισχύουν περιοριστικά μέτρα λόγω εμϕάνισης Καταρροϊκού Πυρετού κατά τα παρελθόντα έτη προς την υπόλοιπη χώρα) αναστέλλεται από λήψης της παρούσης και μέχρι νεωτέρας.

           Κατόπιν των ανωτέρω και μέχρι ανάκλησης της παρούσης απαγορεύτηκαν  οι μετακινήσεις ζώντων μηρυκαστικών (και σπέρματος, ωαρίων, εμβρύων που προέρχονται από αυτά) για  οποιοδήποτε λόγο από τις περιοχές των πρώην νομών Λέσβου

image

(συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Λήμνου), Σάμου και Δωδεκανήσου προς τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

 

     

Share →

Leave a Reply