• Όλυμπος με το μπονέντη σου

  • Διαφάνι - Επίνειο της Ολύμπου

Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΚΑΣΟΥ

 

Κάρπαθος 26/08/2014

 

Ολοκληρώνοντας σε λίγες μέρες τη δωδεκάχρονη θητεία μου στη θέση του Επάρχου Καρπάθου – Κάσου, όπου βρέθηκα με την ελεύθερη βούληση του Καρπαθιακού και του Κασιώτικου λαού ο οποίος με εξέλεξε Νομαρχιακό και εν συνεχεία Περιφερειακό Σύμβουλο για τέσσερεις συνεχείς αυτοδιοικητικές περιόδους, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα ΜΜΕ της περιοχής με τους οποία συνεργάστηκα αρμονικά στο χρονικό αυτό διάστημα. .

Απέρχομαι απόλυτα ικανοποιημένος για το έργο που επιτελέστηκε και για το γεγονός ότι αποχωρώ προς το παρόν από την τοπική πολιτική σκηνή, όχι γιατί αποδοκιμάστηκα εκλογικά από τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητάς μας οι οποίοι με τίμησαν με τη ψήφο τους για άλλη μια φορά, αλλά μόνο και μόνο εξαιτίας των προνοιών του ισχύοντος εκλογικού νόμου που δίνει την έδρα στον πλειοψηφίσαντα στις μονοεδρικές Περιφερειακές Ενότητες συνδυασμό ασχέτως αποτελέσματος.

Εύχομαι, τέλος, κάθε επιτυχία στο απ’ εδώ και πέρα έργο όλων σας.

Μ’ εκτίμηση

Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου.

Μιχάλης Ερωτόκριτος

Apoxorhsh_Eparxou

 

9 Αυγούστου 2014

Αθρόα η προσέλευση και στην Όλυμπο
Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Οργανισμό Ολύμπου.
Φωτ. Μιχάλης Αντιμησιάρης

image

image

image

image

image

Αθρόα η προσέλευση και στην Όλυμπο
Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Οργανισμό Ολύμπου.
Φωτ. Μιχάλης Αντιμησιάρης

image

image

image

image

image

Λόγω δικής μας υπαιτιότητας, το παρακάτω κείμενο προς δημοσίευση στο πρόσφατο τεύχος της «Φωνής της Ολύμπου» δεν κατέστη δυνατό. Να μας συγχωρήσει η αγαπητή Μαρίνα και θα επανορθώσουμε στο επόμενο τεύχος. Καλή θητεία με επιτυχίες τής ευχόμαστε, και η «Δήμητρα» θα είναι πάντα δίπλα στον τόπο μας με όλα τα μέσα που διαθέτει.
=============================
Στις 18 Μαΐου 2014 ξημέρωσε μια νέα μέρα για την Κάρπαθο. Τα αποτελέσματα των εκλογών ανέδειξαν ως νέο δήμαρχο του νησιού μας τον Κο. Ηλία Α. Λάμπρο. Η πρότασή του να συμμετάσχω κι εγώ στον συνδυασμό «Όλοι για την Κάρπαθο» τίμησε τόσο το πρόσωπό μου, όσο και την οικογένειά μου.
Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύθηκαν με τη ψήφο τους και να ευχηθώ στο νέο μας δήμαρχο καλή θητεία.
Είναι σίγουρο πως θα δώσει έναν τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα για να φέρει την Κάρπαθο στην θέση που της αξίζει, όπως άλλωστε έπραττε μέχρι και σήμερα.
Μαρίνα Α. Ζωγραφίδη-Πρωτόπαπα

 

 

Ζωγραφίδη Μαρίνα Δημοσίευμα_001