ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τώρα το busy bees μεγάλωσε και μεταφέρθηκε στην Κασομούλη 8-10 στο Κερατσίνι! Κάθε πρωί από τις 7:30 όλες οι αίθουσες ζουζούνιζουν από τα μικρά μας μελισσάκια, 2,5 έως 5ετών παρέα με τις παιδαγωγούς μας!!!

Χορός, τραγούδι, έμπνευση, δημιουργία και πολύ-πολύ παιχνίδι ολοκληρώνουν την καθημερινή μας πρωινή συνάντηση ως τις τέσσερις!

Τις απογευματινές ώρες γέλια και παιχνίδια γεμίζουν κάθε αίθουσα ξεχωριστά ,η δασκάλα χορού, ο θεατρολόγος, η ζωγράφος μας, ο ειδικός ρομποτικής, η σεφ μας και η φιλόλογος με την δημιουργική απασχόληση στα αρχαία συμβάλλουν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των παιδιών 2,5 έως 12 ετών!!

Οι πέντε αίθουσες δραστηριοτήτων, η κουζίνα ,το αναγνωστήριο, το δωμάτιο ανάπαυσης και χαλάρωσης και η αυλή μας φτιάχτηκαν με πολύ μεράκι και αγάπη για όλα τα μελισσάκια του κόσμου!

Στο εργαστήρι μας θα λειτουργούν ειδικά τμήματα προετοιμασίας 10 έως 12 ετών για το καλλιτεχνικό Γυμνάσιο!!!

Ευχαριστούμε τον Πατέρα Ιωάννη για τις ευχές του στον Αγιασμό μας και τα Μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου ”Η Δήμητρα ” Κα Μαρία Τσαμπανάκη – Κοντονικόλα Υπεύθυνη της Εφημερίδας και τον Ταμία Κο Ανδρέα Ν. Φασάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση μας .

Σημείωση: για τα παιδιά του συλλόγου της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Δήμητρα» με κάθε εγγραφή έκπτωση & δώρο!!!

 

Ανδρέας Ν. Φασάκης