Ασθενοφόρο Ολύμπου

Δευτέρα 21/7/2014: Ταξιδεύει για Κάρπαθο με το ΕΓ/ΟΓ 《Πρέβελης》το ασθενοφόρο Ολύμπου με την φροντίδα του ΔΣ της Αδελφότητας 《Δήμητρα》και του Κου. Πλάτση από την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.
Η θεωρία του Ελληνικού δημοσίου λέει ότι θα γίνει παραλαβή του από το Κέντρο Υγείας στα Πηγάδια, θα ενταχθεί και θα ασφαλιστεί στο ΕΚΑΒ, και από εκεί θα ενταχθεί σε υπηρεσία με βάση την Όλυμπο.
Αυτή είναι η στόχευση. Το πώς θα εξελιχθεί τελικά δεν εξαρτάται από έναν άνθρωπο ή έναν φορέα. Ουδείς παντοδύναμος στον λαβύρινθο του Ελληνικού 《κράτους》και άγνωστες οι βουλές του. Όμως τα έξοδα και οι έως τώρα προσπάθειες για να ευοδωθεί ο στόχος ήταν και παραμένουν απλόχερες, ανιδιοτελείς, καλοπροέραιτες και άκρως πατριωτικές από τους απόδημους Ολυμπίτες και αυτούς που μας βοήθησαν.
Επαφίεται στην στήριξη και φροντίδα του άψυχου αυτού δυναμικού από το μόνιμα διαμένον έμψυχο, αυτούς που πραγματικά νοιάζονται για το κοινό καλό, ώστε να αποδειχθεί μια καλώς έχουσα και αξιόλογη προσπάθεια.
Μαζί με το όχημα ταξιδεύουν 2 αλλαξιέρες και 4 ντουζιέρες δωρεά της Αδελφότητας για τις παραλίες και τους λουόμενούς μας,  όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.
Όντας μέλη ΔΣ μη-κερδοσκοπικού σωματείου, ευχαριστούμε όσους δούλεψαν και συνεισέφεραν, και αυτούς που θα το κάνουν στο μέλλον. Ονόματα δεν χρειάζονται.

image

image