Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.
 Η Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου ” Η Δήμητρα ” είναι αρωγός του Αθλητικού Συλλόγου  ΚΑΡΑΤΕ ΝΙΣΙΖΑ .

Ο σύλλογος ΝΙΣΙΖΑ είναι συνέχεια των τμημάτων πολεμικών τεχνών του Δήμου μας από το 1999 και δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των γονιών όταν αυτά έκλεισαν πριν από 5 χρόνια. Ο σύλλογος ΝΙΣΙΖΑ διαθέτει τμήματα παίδων και κορασίδων από 4 χρονών, εφήβων και νεανίδων, νέων ανδρών και νέων γυναικών, ανδρών και γυναικών, αγωνιστικό τμήμα και τμήμα Γυναικών (PILATES-TRX).

Ο σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από Γ.Γ.Α (Υπουργείο Αθλητισμού) με σκληρή δουλειά καταφέρνει να έχει αρκετές επιτυχίες στους Πανελληνίους Αγώνες συμμετοχή στους Βαλκανικούς Αγώνες. Φιλοδοξεί  λοιπόν μια μέρα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιας και το Καράτε ψηφίστηκε ήδη και θα είναι από τα νέα Ολυμπιακά αθλήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Η προώθηση ενός Ολυμπιακού Αθλήματος από εμάς δείχνει και το μεγαλείο του συλλόγου μας στο σεβασμό του ευ αγωνίζεσθε .

Ο Αθλητικός Σύλλογος  ΚΑΡΑΤΕ ΝΙΣΙΖΑ φιλοξενείτε στον 2ο όροφο του Κτηρίου μας στην Αμφιάλη – Αντωνίου Γιαννουρή 1 .

Οι εγγραφές και τα μαθήματα άρχισαν !!!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο:  6945755903

Ειδικές τιμές για τα Παιδιά από την Όλυμπο Καρπάθου !!!!

Ανδρέας Ν. Φασάκης

Share →

Leave a Reply