Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Φίλοι της Αδελφότητάς μας,

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου μας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στις επετειακές μας εκδηλώσεις:

  • Έκθεση φωτογραφίας νέων Ολυμπιτών φωτογράφων, που θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018και ώρα 7:30 μ.μ., στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.
  • Συναυλία έντεχνου τραγουδιού, από τραγουδίστριες με καταγωγή από την Κάρπαθο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018και ώρα 8:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό μας Κέντρο στην Αμφιάλη επί της οδού Αντωνίου Γιαννουρή 1. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
  • Παραδοσιακό Γλέντιπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα1:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό μας Κέντρο στην Αμφιάλη επί της οδού Αντωνίου Γιαννουρή 1.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως!

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Share →

Leave a Reply