ΚΑΡΠΑΘΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ

ΚΑΡΠΑΘΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

 

Βασιλεία Πάχου Μαρίνου

(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη)

 Marinou

 

Μέλος παλιάς Μαρουσιώτικης οικογένειας. Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. το 1976 και έλκει την καταγωγή της από το χωριό Σπόα της νήσου Καρπάθου. Απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Εργάζεται ως δικηγόρος και διατηρεί γραφείο στο Μαρούσι. Στο παρελθόν έχει εργασθεί σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία και δικηγορικές εταιρίες (Γραφείο Αλ. Λυκουρέζου, Πανταζή-Κανελλόπουλος και Συνεργάτες) καθώς κι ως Νομικός Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου. Ταυτόχρονα είναι εθελόντρια σε φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικό σύλλογο, με σκοπό την παροχή κοινωνικής, οικονομικής και νομικής στήριξης σε πρόσωπα εξαρτημένα από ουσίες και από προβληματικούς κοινωνικά χώρους.

 


ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

  

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη)

Gerapetritis

Γεννήθηκα στο Μαρούσι τον Μάιο του 1968 . Η καταγωγή μου είναι από το νησί της Καρπάθου Δωδεκανήσου. Τελείωσα το δεύτερο λύκειο Αμαρουσίου και συνέχισα τις σπουδές μου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων . Παρακολούθησα σεμινάρια στους τομείς Διοίκησης προσωπικού ,εφαρμοσμένη πληροφορικής ,Οργάνωση ανθρωπίνου δυναμικού , γενικής λογιστικής .

Επαγγελματικά απασχολήθηκα στον τομέα των τεχνικών και διαχειριστικών εταιριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (FRANK BASIL S.A , Benyan Development Company L.L.C., Hedley International Emirates Contracting LLC ).

Συμμετείχα ως συνεργάτης στην οργάνωση και την υλοποίηση πολλών μεγάλων κατασκευαστικών έργων στα Αραβικά Εμιράτα .

Η δραστηριότητα μου έντονη στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα .

Γενικός Γραμματέας πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών .

Ειδικός Γραμματέας πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών .

Μέλος του Δ.Σ. της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Baseball.

Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού σωματίου Μαρούσι 2004.

Ειδικός Γραμματέας του συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων.

Πρόεδρος επί 14 χρόνια του συλλόγου οικιστών Καρπαθίων Αμαρουσίου

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

 

Νίκος Ε. Κοντονικόλας

(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Λουκά Τζανή)

Kontonikolas

Γεννήθηκα στο Κουήνς Νέας Υόρκης από γονείς Ολυμπίτες μετανάστες και από το 1984 είμαι μόνιμος κάτοικος Κερατσινίου. Τα παιδικά μου σχολικά χρόνια τα πέρασα στο δημοτικό στα «Καρπάθικα» και στο 4ο Γυμνάσιο Κερατσινίου. Έχω αποφοιτήσει από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφοριακών Συστημάτων. Είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Εργάζομαι ως προϊστάμενος Υποδομών Πληροφορικής σε μεγάλη βιομηχανική εταιρία εξόρυξης μεταλλευμάτων τα τελευταία 14 χρόνια. Το αντικείμενο της δουλείας μου έχει σχέση με τον σχεδιασμό, τη μελέτη και υλοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων της εταιρίας σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης της και ταυτόχρονα, την αδιάκοπη και ορθή τους λειτουργία.

Στο πρόσφατο παρελθόν, συμμετείχα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” από τη θέση του Αντιπροέδρου και κατά τη δεύτερη θητεία μου κατείχα τη θέση του Έφορου Πολιτιστικών & Δημοσίων Σχέσεων. Μέχρι και σήμερα, παραμένω ως μέλος και συμμετέχω στις διάφορες δραστηριότητες του συλλόγου.

Η συμμετοχή μου με τον συνδυασμό του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ του Λουκά Ν. Τζανή έχει ως σκοπό τη συνεισφορά μου στη βελτίωση και την ανάπτυξη του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής ένα καλύτερο περιβάλλον και μέλλον για τα παιδιά μας, τους συνδημότες μας, τις γειτονιές μας, και της πόλης μας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προτίμηση σας, τη στήριξη και την συμπαράσταση σας στον αγώνα που ξεκινάμε για την Αναπτυξιακή Πενταετία 2014-2019!


ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

 

Μηνάς Η. Χατζηαντωνίου

(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ζαχαρία Ζούπη)

Hatziantoniou

Πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζομένων στα αθλητικά στάδια του Υπουργείου Πολιτισμού – Γ.Γ. Αθλητισμού

Προϊστάμενος στο εθνικό αθλητικό κέντρο Αγ. Κοσμά, στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και στο εθνικό κέντρο ιστιοπλοΐας Πειραιά.

Προπονητής ποδοσφαίρου

 

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ανδρέας Φασάκης

(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη)

Fasakis

Γεννήθηκα και ζω στο Κερατσίνι από το 1967.Η καταγωγή μου είναι από την Όλυμπο Καρπάθου. Σπούδασα στο 1° Λύκειο Κερατσινίου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με πτυχίο του προγραμματιστή-αναλυτή ηλεκτρονικών υπολογιστών. Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στις ειδικές δυνάμεις 32° Σύνταγμα Πεζοναυτών. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Βασιλείου καθηγήτρια Μουσικής και έχω δυο παιδιά την Ευγενία και το Νίκο.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολούμαι ενεργά στο χώρο της αυτοδιοίκησης από θέσεις ευθύνης όπως μέλος του Διοικητικού συμβούλιου του ΚΕΚ Κερατσινίου Δραπετσώνας , μέλος του Διοικητικού συμβούλιου της ΔΗΚΕΠΑ , Πρόεδρος συντονιστικής επιτροπής Δημοτικής Κίνησης , μέλος επιτροπών και πρόεδρος σχολικών επιτροπών , εθελοντικά , προσφέροντας τον ελεύθερο χρόνο μου ως έργο στους συνδημότες της Πόλης που υπεραγαπώ.Ασχολούμαι ενεργά στο χώρο της αυτοδιοίκησης από θέσεις ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς.Πραγματικά θα ήθελα να αναφέρω ότι μέσα από πολλές δυσκολίες και γραφειοκρατικές συμπληγάδες κατάφερα να δοθούν γραφεία του Δήμου σε  Αθλητικά Σωματεία με ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβούλιου .Αυτό έδωσε ζωή σε ‘ νεκρούς ’ χώρους των Δημοτικών μας Κτιρίων και ανακούφισε τους Συλλόγους από ένα μεγάλο μηνιαίο οικονομικό βάρος όπως το ενοίκιο .Ένα ακόμα ήταν η εξεύρεση Conteiners που είχε ο Δήμος μας σε εγκατάλειψη και αχρηστία για να χρησιμοποιηθούν ως Αποδυτήρια σε ακαδημία Ποδοσφαιρικού μας Συλλόγου.Πιστεύω πως με την ενεργή συμμετοχή μου στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο στη Πόλη μας έχω βάλει ένα μικρό λιθαράκι για να γίνει πραγματικότητα.Οι προτεραιότητες που θα έβαζα όταν εκλέγουμε είναι δυο : η νεολαία και το πλάνο ανάπτυξης .Η πρώτη γιατί είναι η κληρονομιά μας και ένας  από τους κύριους λόγους που εγώ προσωπικά ασχολούμαι με τα κοινά και η δεύτερη γιατί είναι το εργαλείο που θα μας δώσει τις λύσεις στα περισσότερα από τα υπόλοιπα προβλήματα.

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΑΝΤΙΜΙΣΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ τ. Κοσμά

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη

Ο αγαπητός μας συμπατριώτης , φίλος, και εξαίρετο μέλος της Αδελφότητας μας Ιωάννης Κ. Αντιμισιάρης ζητά την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο του, μέσα από την ψήφο σας .
Ένας νέος που με όρεξη για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά μέσα από τον ελεύθερο χρόνο του θα προσπαθήσει να βοηθήσει και αυτός μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού ‘ αν.α.Σ.α. ‘ για ένα καλύτερο αύριο στη ΠΟΛΗ μας .

image

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ

Ευγενία Μιχαηλίδου-Μπατμάνογλου

(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σταύρου Κασιμάτη)

Michailidou_1

Michailidou_2

 

 

 ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Νίκος Κ.Παπαμανώλης

(Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου )

Papamanolis

 

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στον Πειραιά από το 1972. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών αγοριών, του Κώστα και του Μανώλη.

Είμαι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Σύγχρονη Ευρωπαϊκή και Ελληνική Ιστορία της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Από το 2004 έως το 2005 εργάστηκα στη Διεύθυνση Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Από το 2005 έως το 2009 εργάστηκα στη Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ως στέλεχος της Ελληνικής Μονάδας του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Δικτύου “Ευρυδίκη”, καθώς και ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Μονάδας στις εργασίες του Δικτύου στο εξωτερικό.

Κατά το ίδιο διάστημα διετέλεσα εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αρμόδιος για ζητήματα πολυγλωσσίας (Member of the Working Group on Languages), καθώς και για την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Δείκτη Γλωσσικών Γνώσεων (Member of the European Indicator of Language Competence Advisory Board).

Από το 2006 έως το 2010 ήμουν μέλος της ελληνικής ομάδας του ερευνητικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ζήτημα της διαφθοράς (6th Framework Programme for Research and Technological Development/FP6 Research Project: Crime as a Cultural Problem. The Relevance of Perceptions of Corruption to Crime Prevention. A Comparative Cultural Study in the EU-Candidate States and the EU-States Germany, Greece and United Kingdom).

Από το 2009 έως σήμερα εργάζομαι στη Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικού Σχεδιασμού, Συντονισμού & Εφαρμογής του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013” του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα ηλεκτρονικής μάθησης (distance learning) εκ μέρους του ΕΚΔΔΑ, ενώ η ενδοϋπηρεσιακή κατάρτισή μου την περίοδο 2005-2014 περιλαμβάνει σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κυρίως σε θέματα στρατηγικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, δημοσίων συμβάσεων, αναδιοργάνωσης δομών και πρακτικών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

Κατά την περίοδο 2011-2014 συνεργάστηκα παράλληλα και ως εθνικός εμπειρογνώμονας (national expert) με τον ΟΟΣΑ σε δύο επιχειρησιακά έργα που αφορούσαν αφενός στην επεξεργασία και διαμόρφωση διαρθρωτικών αλλαγών στην ελληνική δημόσια διοίκηση, αφετέρου σε προτάσεις διοικητικής απλούστευσης σε 13 τομείς πολιτικής.

Τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα, όπως και οι σχετικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε συνέδρια, αφορούν θεματικές που άπτονται κυρίως της βελτιστοποίησης του συστήματος παροχής υπηρεσιών σε επίπεδο δήμου, της διαχείρισης του ανθρώπινου κεφαλαίου της δημόσιας διοίκησης, όπως και της ενίσχυσης της λογοδοσίας και της διαφάνειας στη διοικητική πρακτική.

Είμαι μέλος της Ένωσης Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας “Administration Reform”, καθώς και μέλος του Ινστιτούτου Έρευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών (ΙΝΕΡΠ).


ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Φωτεινή Χαλκιά Γιατράκου

(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου )

Halkia

Καρπάθικης καταγωγής, γεννήθηκα στις ΗΠΑ και μεγάλωσα στον Πειραιά.

Σπούδασα Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ασκώ μάχιμη δικηγορία.

Έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, μέλος της συντακτικής επιτροπής της Πειραϊκής Νομολογίας, γραμματέας του συλλόγου Αποφοίτων της Νομικής Σχολής Κομοτηνής «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου.

Προέρχομαι από οικογένεια με μακρά κοινωνική προσφορά: ο παππούς μου Νικόλαος Η. Χαλκιάς, εξόριστος από την Κάρπαθο επί Ιταλοκρατίας δάσκαλος, απασχολήθηκε επί δεκαετίες στο Τζάννειο Ορφανοτροφείο Πειραιώς και Εκάλης, ενώ ο αείμνηστος πατέρας μου Ηλίας Ν. Χαλκιάς δραστηριοποιήθηκε στην διάδοση της παράδοσης, των ηθών και των εθίμων της Καρπάθου μέσω της πολυετούς ενασχόλησής του με τους, εδρεύοντες στον Πειραιά, συλλόγους Απανταχού Μενετιατών Καρπάθου και Απανταχού Καρπαθίων.

Με το σύζυγό μου Λάζαρο Ι. Γιατράκο, δικηγόρο Πειραιά, έχουμε αποκτήσει δύο γιούς το Γιάννη και τον Ηλία.

Διατηρούμε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο του Πειραιά και κατοικούμε στην Καλλίπολη.


ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Γεωργία Χατζημανωλάκη – Τσαγκάρη

(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου )

Tsagkari

Πάντα ονειρευόμουν ότι ο Πειραιάς, η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δημιουργώ μπορεί και πρέπει να έχει τον πολιτισμό που της αξίζει. Γι’ αυτό αποφάσισα να στηρίξω το όραμα του άξιου Δήμαρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου συμμετέχοντας στον συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» Για τη συνέχεια ενός έργου που θα δώσει στην Πόλη μας την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο. Θα χαρώ να σας έχω κοντά μου.

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1969 από τον οποίο δεν έφυγα ποτέ. Σπούδασα στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα ολοκλήρωσα τις μουσικές μου σπουδές στο Εθνικό Ωδείο, επιλέγοντας τελικά τη Μουσική ως τον επαγγελματικό δρόμο της ζωής μουΕργάζομαι 25 χρόνια στον χώρο της Μουσικής Παιδείας και το 1998 ίδρυσα το Ωδείο Τερψιθέας, που στα 15 χρόνια της πορείας του εκτός από το καθαρά εκπαιδευτικό του έργο έχει διαδραματίσει τον δικό του ρόλο στην πνευματική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας.Πατέρας μου είναι ο Γιάννης Χατζημανωλάκης, επίτιμος πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά και μητέρα μου η Μαίρη Μπερτζελέτου. Είμαι παντρεμένη με τον Ανδρέα Τσαγκάρη από την Κάρπαθο.Ο Πειραιάς είναι η πόλη μου και θα χαιρόμουν πολύ να είχα την ευκαιρία να συμμετέχω από κοντά στην προσπάθεια να γίνει πραγματικά ένα λιμάνι πολιτισμού.