Επίσημη παρουσίαση της μουσικής συλλογής «ΜΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ»

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήσαμε την Επίσημη παρουσίαση της μουσικής συλλογής «ΜΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» στον Πειραϊκός Σύνδεσμος (official). Σε μια πραγματικά ζεστή και συγκινητική εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε δεκάδες συμπατριώτες μας που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ένα μνημειώδες και αριστουργηματικό μουσικό έργο που αφορά την μουσική παράδοση της Ολύμπου, το οποίο θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και παρακαταθήκη για τις νέες γενιές.
Στην εκδήλωση μας τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου “Μελισμένος Λόγος” Κος Νίκος Εμμ. Πρεάρης (Nick Prea) στον οποίο αφιερώθηκε η βραδιά και του επιδόθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Γιώργο Ν. Διακογεωργίου.
Τιμήθηκαν επίσης με τιμητικές πλακέτες από τα μέλη του Δ.Σ., η συντακτική ομάδα της μουσικής μας κασετίνας Γιώργος Ν. Αναστασιάδης (Γιώργος Αναστασιάδης), Γιώργος Β. Γιωργάκης, Νίκος Ε. Κοντονικόλας (Nick E. Kontonicolas) και Ανδρέας Ι. Φασάκης (Andreas Fasakis) για την πολυετή, επίμονη και άοκνη προσπάθεια τους, η οποία οδήγησε στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδια της Ολύμπου από τα παιδιά μας ενώ στον ρόλο των οργανοπαιχτών ήταν επίσης παιδιά που μαθαίνουν τα μουσικά μας όργανα κάθε Κυριακή στα μαθήματα που διοργανώνουμε υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Ι. Φασάκη. Η εξέλιξη τους πραγματικά μας εντυπωσίασε και κέρδισαν το δυνατό χειροκρότημα όλων.
Η εκδήλωσή μας στην φαντασμαγορική και γιορτινά ντυμένη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου έκλεισε με το χορευτικό συγκρότημα των νέων της Αδελφότητας μας που χόρεψαν λεβέντικα χορούς του τόπου μας.
Από την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου η πολυτελής κασετίνα με την μουσική μας συλλογή δίδεται σε Αθήνα και Ρόδο σε κάθε σπίτι φίλου ή συμπατριώτη που επισκεπτόμαστε επ’ ευκαιρία των πατροπαράδοτων καλάντων μας.