Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΠΟΒΟΛΗ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας των Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες της 23ης Μαρτίου 2014, για ανάδειξη νέων ΔΣ για την Αδελφότητα και τον Όμιλο Νέων ότι για τη συμπλήρωση και  κατάθεση της σχετικής αίτησης  προς το Δ.Σ.,  το γραφείο της Αδελφότητας θα είναι ανοιχτό από Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 – Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:  Δευτέρα:  5 – 6 μ.μ.  Τρίτη:  7 – 8 μ.μ.  Τετάρτη: 7 – 8 μ.μ.  Πέμπτη: 5 – 6 μ.μ.  Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν με  την Πρόεδρο στο τηλέφωνο: 210 4511367  και με το  Γ. Γραμματέα στο τηλέφωνο:   6946129600

Το Δ.Σ.

Υποβολή_Υποψηφιοτήτων_2014

=======================================

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας των Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» καλεί τα μέλη του Συλλόγου να πάρουν μέρος σε ετήσια τακτική  Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, στις 11 η ώρα π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της  Καλλίπολης  (Σπ. Τρικούπη 69α). Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με τα άρθρα 12 και  22 του καταστατικού,  με  τα ακόλουθα θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.

Ανάγνωση και Έγκριση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Διενέργεια Αρχαιρεσιών

Κάθε μέλος που επιθυμεί να ανακηρυχθεί υποψήφιος για να εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. μπορεί να υποβάλει γραπτή αίτηση στο Δ.Σ. έως τις 13 Μαρτίου 2014. (αρθρο 23). Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, χωρίς καμία μεταβολή σε ό,τι αφορά στο χρόνο, στον τόπο και στην ημερήσια διάταξη.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Σοφία Κανάκη – Πρωτόπαπα Δρ Φιλ.

Ο Γ. Γραμματέας Κομνηνός Γ. Σακέλλης

ΓΣ_Αρχαιρεσιών_2014

 

 

Share →

Leave a Reply