Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

 

RT_SSHOT

 

Μια νέα προοπτική ανοίγει στα δικτυακά κύματα, ανήμερα τ’ Αγίου Νικολάου.

Είναι το «ΡΑΔΙΟΤΣΑΜΠΟΥΝΟ».

Αποτελεί πρωτοβουλία της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Δήμητρα» με σκοπό να προάγει τη μουσική μας, 24 ώρες το 24ωρο από όλα τα μέρη του πλανήτη, για κάθε φίλο και Ολυμπίτη.
Όποτε θελήσετε να ακούσετε τα όργανα, τους σκοπούς, και τα γλέντια μας, θα τα βρείτε εδώ, χωρίς διακοπές και περισπασμούς. Μόνον ασταμάτητα. Θα χρειαστεί μερικές μέρες έως να ενημερωθούν και οι αντίστοιχες πλατφόρμες σε φορητές συσκευές.

http://www.e-radio.gr/RADIOTSAMBOUNO-Internet-Radio-i2222/live

Βρίσκεται στα αρχικά στάδια και ζητάμε την υπομονή και κατανόησή  σας έως ότου εμπλουτισθεί το περιεχόμενο με μεγαλύτερη ποικιλία. Μην διστάζετε να στέλνετε τις προτάσεις, παρατηρήσεις, και σκέψεις σας μέσα από την εφαρμογή.
Καλές ακροάσεις.

Share →

Leave a Reply