Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Μετά από πολύμηνες προσπάθειες της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου (Δ.Α.Π.Δ.Α.) και του Πολιτισμικού Οργανισμού Ολύμπου Καρπάθου (Π.ΟΡ.Ο.Κ.) του Δήμου Καρπάθου υπογράϕεται την Τρίτη 13 Μαΐου ε.έ.  και ώρα 1 μ.μ. στο Μαρούσι, πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των δύο προαναϕερθέντων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου από τους επικεϕαλής των δυο ϕορέων κ.κ. Νίκο Πέππα, Αντιδήμαρχο και Γιώργο Τσαμπανάκη, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Π.ΟΡ.Ο.Κ., στο πλαίσιο του οποίου προωθούνται και αναβαθμίζονται οι παραδοσιακές σχέσεις Αμαρουσίου και Καρπάθου.   

Η υπογραϕή του πρωτοκόλλου θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου ενώπιον του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, Καρπαθίων πολιτευτών του Αμαρουσίου, εκπροσώπων των Καρπαθιακών παροικιακών ϕορέων και άλλων παραγόντων της Καρπαθιακής παροικίας της Αττικής.   

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μας.

image

Share →

Leave a Reply