Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

Πρώτη ημέρα στον Δήμο Καρπάθου για τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο

Πραγματοποίησε συνάντηση με το προσωπικό του Δήμου
Παρέστη στην επίσημη παράδοση της διοίκησης του Επαρχείου»

Πρώτη μέρα σήμερα στον Δήμο Καρπάθου για τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ηλία Λάμπρο, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με το προσωπικό του Δήμου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10:00 π. μ. και στους οποίους ευχήθηκε «Καλή θητεία και καλή συνεργασία με όλους!»
Ο κ. Λάμπρος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ουσιαστικής και πραγματικής εργασίας στον Δήμο ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Το σύνθημα στον Δήμο μας δεν θα είναι οκτώ ώρες παρουσίας αλλά τουλάχιστον έξι ώρες δουλειάς. Θα συνεργαστούμε μαζί με κύριο στόχο την αποτελεσματικότητα στην εσωτερική λειτουργία του Δήμου αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση των δημοτών.»
Ο Δήμαρχος Καρπάθου διαβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιείται κάθε μήνα συνάντηση με το προσωπικό του Δήμου προκειμένου να δίνεται κάθε δυνατή λύση στα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Να σημειωθεί επίσης ότι σήμερα ο κ. Ηλίας Λάμπρος ενημέρωσε και εγγράφως τους υπαλλήλους, προϊσταμένους και Διευθυντές με σχετική του επιστολή όπου αναφέρονται τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 01-09-2014 και μέχρι την εγκατάσταση του μηχανήματος ωρομέτρησης, οι υπάλληλοι, οι Προϊστάμενοι και οι Διευθυντές όλων των Γραφείων, Τμημάτων και των Αυτοτελών Τμημάτων που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο του Δήμου, θα προσέρχονται στο Γραφείο Δημάρχου για υπογραφή στο βιβλίο παρουσιών, κατά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης την οποία έχουν δηλώσει.

Το ίδιο ισχύει και για τους υπαλλήλους και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολεοδομίας. από την ημέρα της μετακόμισης και της στέγασής τους, στο κεντρικό κτίριο του Δήμου.
Οι υπάλληλοι και ο Προϊστάμενος του ΚΕΠ, θα τηρούν ξεχωριστό βιβλίο παρουσιών στον χώρο τον οποίο στεγάζονται.»

Με την λήξη της συνάντησης αυτής πραγματοποιήθηκε στις 11:00 π. μ. η επίσημη παράδοση της διοίκησης του Επαρχείου από τον απερχόμενο Έπαρχο στον νεοεκλεγέντα, στην οποία παρέστη ο κ. Δήμαρχος. Απευθυνόμενος στον νεοεκλεγέντα Έπαρχο κ. Γιάννη Μηνατσή ο Δήμαρχος Καρπάθου δήλωσε:
« Κύριε Έπαρχε, σας εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, εργατικότητα, σύνεση και κυρίως συνεργασία με την Δημοτική Αρχή. Τίποτα δεν θα είναι καλύτερο παρά όταν συνεργαστούν οι δύο βαθμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης με κοινό στόχο. Αν το καταφέρουμε αυτό θα είναι κερδισμένη η Κάρπαθος.»
Απευθυνόμενος στον απερχόμενο Έπαρχο κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο ο Δήμαρχος Καρπάθου υπογράμμισε την αλληλοεκτίμηση που τον συνδέει
μαζί του και δήλωσε ότι « θα παραμείνουμε φίλοι».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου
Θέμα: «Πρώτη ημέρα στον Δήμο Καρπάθου για τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο

Share →

Leave a Reply