Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

Ekloges 2014- D. Peiraia - Karpathioi ypopshphioi

Στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 συμμετέχει, για πρώτη φορά, ένας μεγάλος αριθμός Καρπάθιων υποψηφίων για το Δήμο του Πειραιά. Όλοι τους μέλη του Συνδυασμού, «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Είναι οι:

1. Νίκος Κωστή Παπαμανώλης, στέλεχος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, από την Όλυμπο

2. Φωτεινή (Τίνα) Σεβδαλή, φαρμακοποιός, από τις Μενετές

3. Φωτεινή (Φαίη) Ηλία Χαλκιά – Γιατράκου, δικηγόρος, από τις Μενετές

4. Γεωργία Χατζημανωλάκη, μουσικός, σύζυγος του εξ Απερίου συμπατριώτη μας Ανδρέα Μιχ. Τσαγκάρη ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και η

5. Ειρήνη Νικολάου Πρεάρη – Καραγιάννη, το γένος Μαραγκού, λογίστρια, από την Όλυμπο

ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Πειραιά.

Η χρονική συγκυρία είναι εξαιρετική για να εκπροσωπηθεί επί τέλους η Καρπαθιακή παροικία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά με τον τρόπο που της αξίζει.

Όλοι οι υποψήφιοι είναι άξια παιδιά της που τιμούν με την παρουσία τους το όνομά της χρόνια τώρα στην Πειραϊκή κοινωνία.

Γι αυτό και οι Καρπάθιοι του Πειραιά ενωμένοι σαν μια γροθιά τους στηρίζουν και προ παντός ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!

Οι πάνω από 3.000 Καρπάθιοι δημότες του Πειραιά έχουν την απαραίτητη εκλογική δύναμη για να τους καταστήσουν όλους μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!

Υποψήφιοι_Πειραιά

Share →

Leave a Reply