Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΚΑΣΟΥ

 

Κάρπαθος 26/08/2014

 

Ολοκληρώνοντας σε λίγες μέρες τη δωδεκάχρονη θητεία μου στη θέση του Επάρχου Καρπάθου – Κάσου, όπου βρέθηκα με την ελεύθερη βούληση του Καρπαθιακού και του Κασιώτικου λαού ο οποίος με εξέλεξε Νομαρχιακό και εν συνεχεία Περιφερειακό Σύμβουλο για τέσσερεις συνεχείς αυτοδιοικητικές περιόδους, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα ΜΜΕ της περιοχής με τους οποία συνεργάστηκα αρμονικά στο χρονικό αυτό διάστημα. .

Απέρχομαι απόλυτα ικανοποιημένος για το έργο που επιτελέστηκε και για το γεγονός ότι αποχωρώ προς το παρόν από την τοπική πολιτική σκηνή, όχι γιατί αποδοκιμάστηκα εκλογικά από τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητάς μας οι οποίοι με τίμησαν με τη ψήφο τους για άλλη μια φορά, αλλά μόνο και μόνο εξαιτίας των προνοιών του ισχύοντος εκλογικού νόμου που δίνει την έδρα στον πλειοψηφίσαντα στις μονοεδρικές Περιφερειακές Ενότητες συνδυασμό ασχέτως αποτελέσματος.

Εύχομαι, τέλος, κάθε επιτυχία στο απ’ εδώ και πέρα έργο όλων σας.

Μ’ εκτίμηση

Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου.

Μιχάλης Ερωτόκριτος

Apoxorhsh_Eparxou

 

Share →

Leave a Reply