Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.
Λόγω δικής μας υπαιτιότητας, το παρακάτω κείμενο προς δημοσίευση στο πρόσφατο τεύχος της «Φωνής της Ολύμπου» δεν κατέστη δυνατό. Να μας συγχωρήσει η αγαπητή Μαρίνα και θα επανορθώσουμε στο επόμενο τεύχος. Καλή θητεία με επιτυχίες τής ευχόμαστε, και η «Δήμητρα» θα είναι πάντα δίπλα στον τόπο μας με όλα τα μέσα που διαθέτει.
=============================
Στις 18 Μαΐου 2014 ξημέρωσε μια νέα μέρα για την Κάρπαθο. Τα αποτελέσματα των εκλογών ανέδειξαν ως νέο δήμαρχο του νησιού μας τον Κο. Ηλία Α. Λάμπρο. Η πρότασή του να συμμετάσχω κι εγώ στον συνδυασμό «Όλοι για την Κάρπαθο» τίμησε τόσο το πρόσωπό μου, όσο και την οικογένειά μου.
Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύθηκαν με τη ψήφο τους και να ευχηθώ στο νέο μας δήμαρχο καλή θητεία.
Είναι σίγουρο πως θα δώσει έναν τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα για να φέρει την Κάρπαθο στην θέση που της αξίζει, όπως άλλωστε έπραττε μέχρι και σήμερα.
Μαρίνα Α. Ζωγραφίδη-Πρωτόπαπα

 

 

Ζωγραφίδη Μαρίνα Δημοσίευμα_001

Share →

Leave a Reply