Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Καρδιά της Καρπάθου θα πάλλεται την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στις 11 π.μ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο Πρώτος Ενωτικός Παγκαρπαθιακός Εορτασμός των 70 χρόνων απο την Επανάσταση και Απελευθέρωση του νησιού μας, που οργανώνει ο Σύλλογος των Απανταχού Καρπαθίων και συμμετέχουν όλοι οι τοπικοί Σύλλογοι των χωριών της γενέτειράς μας, είναι πλέον γεγονός!!!

Σας περιμένουμε λοιπόν σε αυτήν την μοναδικού ιστορικού ενδιαφέροντος εκδήλωση, μνήμης αλλα και τιμής.
Μέρος στην εκδήλωση θα λάβει ο Όμιλος Καρπαθίων Νεων και ο Όμιλος Ολυμπιτών Καρπάθου “Η Δήμητρα” με τα χορευτικά τους συγκροτήματα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει Προαιρετικό Καρπάθικο γεύμα στην “Τσιπουροκατάσταση” (Καραΐσκου 131, Πειραιάς). Κόστος συμμετοχής 17 ευρώ κατ’άτομο με τα ποτά.
Οι Πύλες του Δημοτικού Θεάτρου θα ανοίξουν στις 10.15π.μ!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!

image

Share →

Leave a Reply