Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

Πιλοτικά αντικαταστάθηκαν οι κλασσικοί λαμπτήρες φθορισμού ενός φωτιστικού στην αίθουσα μας της Αμφιάλης με led-tube της Samsung. Η οικονομία ρεύματος που επιτυγχάνεται, μετρημένη και επιβεβαιωμένη, είναι 65%. Έτσι τίθενται οι βάσεις για αντικατάσταση όλων πριν την έναρξη του φθινοπωρινού προγράμματος.
Επίσης αντικαταστάθηκαν και οι παλαιοί προβολείς αλογόνου της πρόσοψης με LED,  και εκεί επιτυγχάνοντας 80% εξοικονόμηση ενέργειας .
Ευχαριστούμε τον Παύλο και τον Κοσμά από την Top Vision για την μεσολάβηση και διευκόλυνση προς το σωματείο για την αγορά των λαμπτήρων και προβολέων σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή.

image

image

image

image

Share →

Leave a Reply