Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Δήμητρα» σας προσκαλεί αυτήν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου & ώρα 18.00 στην Πανηγυρική Έναρξη των μαθημάτων παραδοσιακών χορών, τραγουδιού & εκμάθησης μουσικών οργάνων στην αίθουσα της Αμφιάλης, Αντωνίου Γιαννουρή 1. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των παιδιών μας ανάλογα με το μάθημα που επιθυμούν να ακολουθήσουν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Τα μαθήματα χορού θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 18.00 – 20.00 στην αίθουσα της Αμφιάλης , Αντωνίου Γιαννουρή 1 υπό την καθοδήγηση της έμπειρης καθηγήτριας παραδοσιακών χορών κυρίας Διακονή Γεωργίας. Το ετήσιο αντίτιμο για κάθε οικογένεια θα είναι 40 €. Βασικός σκοπός του αντιτίμου είναι, και μόνο, η αδιάλειπτη & συνεπής παρουσία όλων μας στην πραγματοποίηση των μαθημάτων & του προγράμματος διδασκαλίας το οποίο φέτος θα είναι αρκετά εμπλουτισμένο.

Τα μαθήματα τραγουδιού & μουσικών οργάνων θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 18.00 στην αίθουσα της Αδελφότητας Σπ.Τρικούπη 69Α στην Καλλίπολη από έμπειρους οργανοπαίχτες μας & θα είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους αυτήν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, να γιορτάσουμε για 10η συνεχή χρονιά μαζί με τα παιδιά μας, την έναρξη των μαθημάτων των παραδοσιακών μας χορών & των μουσικών μας οργάνων & να τους μεταδώσουμε από κοινού την άσβεστη αγάπη μας για την Όλυμπο & την πλούσια πολιτιστική μας παράδοση.
Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς,
Εκ του Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2014

Share →

Leave a Reply