Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

Πειραιάς, Κυριακή 13 Σεπτεµβρίου 2020

Θέµα : «Αλλαγή Τόπου Διεξαγωγής Ετήσιας Γ.Σ. και Αρχαιρεσιών της Αδελφότητας»

Αγαπητοί μας Συµπατριώτες,

Θα θέλαµε να σας ενημερώσουµε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας µας συνεδρίασε εκτάκτως σήµερα Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 και αποφάσισε όπως η εξ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση της 20ης Σεπτεμβρίου 2020, να διεξαχθεί στο Πολιτιστικό µας Κέντρο στην Αμφιάλη επί της οδού Αντωνίου Γιαννουρή 1, µε την παρακάτω ηµερήσια διάταξη:

Διοικητικός και Οικονοµικός Απολογισμός Δ.Σ.

Ανάγνωση και Έγκριση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Διενέργεια Αρχαιρεσιών.

O τόπος επιλέχθηκε µε γνώµονα την ασφάλεια όλων των συμπατριωτών που θα συμμετάσχουν ώστε να τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες καθώς και οι ανάλογες αποστάσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων.

Η απολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση Θα ξεκινήσει τις εργασίες της στις 12.00 το µεσηµέρι και μετά το πέρας της θα ακολουθήσουν οι Αρχαιρεσίες οι οποίες θα διαρκέσουν µέχρι τις 19.30.

Σας περιμένουμε όλους!

Share →

Leave a Reply