ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με ένα καλόγουστο και λιτό εμφανισιακά συσκευασμένο USB, περιέχονται όλα τα φύλλα όλων των Ολυμπίτικων εφημερίδων, «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ» και «ΟΛΥΜΠΟΣ» .

Δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης λέξεων ή φράσεων για τον εντοπισμό και ανάγνωση άρθρων και περιεχομένου που ενδιαφέρει τον χρήστη καθώς και άνοιγμα οποιουδήποτε τεύχους (ών) προς κανονική πλήρη ανάγνωση χωρίς αναζήτηση. Ταξινόμηση αποτελεσμάτων βάσει έτους και εντύπου. Είναι απλό στη χρήση και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις χρήσης υπολογιστή. Παρέχεται σε TSFD USB Drive, 8GB. Ενσωματώνεται προστασία από ανεξέλεγκτη διάδοση και αντιγραφή του περιεχομένου του.

Μπορείτε να διαβάσετε δημοσιευμένα δικά σας άρθρα γνώμης, επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος, χωρατάδες και ιστορίες, να δείτε φωτογραφίες σας ή των προγόνων σας, γεγονότα που συνέβησαν, σωματειακή και κοινοτική δράση, έργα τα οποία επιδιώχθηκαν μέσω προσπαθειών των Ολυμπιτών και ευοδώθηκαν, άλλα που έμειναν ανεκπλήρωτα, κι άλλα που χρονίζουν και επαναλαμβάνονται. Θα μπορείτε να διαβάσετε ποίηση και μαντινάδες, κοινωνικά νέα παλαιότερων εποχών όλων των Ολυμπιτών ανά τον κόσμο, όπως και πολλές άλλες πολύτιμες πληροφορίες.

Πολύτιμο για κάθε Ολυμπίτη και φίλο της πατρίδας μας.

Διαθέσιμο στο τμήμα «E-αγορές».

4B
Περιβάλλον πλοήγησης και έρευνας
4
Η μία οψη
1
Η άλλη όψη
3B
Το πλήρες προϊόν

Be the first to reply