Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

Πρόσκληση

 
Φίλες, Φίλοι και αγαπητοί συμπατριώτες,

 
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και υποψήϕιος Δήμαρχος του συνδυασμού《ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ κ. Λουκάς Ν. Τζαννής σε συνεργασία-συμπαρουσία με τον συνυποψήϕιό του Δημοτικό Σύμβουλο, αγαπητό μας συμπατριώτη, ϕίλο, και εξαίρετο μέλος της Αδελϕότητάς μας Νίκο Ε. Κοντονικόλα σάς προσκαλούν στο πολιτιστικό κέντρο της Αδελϕότητάς μας, Αντ. Γιαννουρή 1 στην Αμϕιάλη, ημέρα Πέμπτη 15/5/2014 και ώρα 8:00 μμ. Η ομιλία του υποψήϕιου Δημάρχου και η συζήτηση με το κοινό μας θα έχει ως θεματολογία την ανασκόπηση της περασμένης τριετίας και παρουσίαση του προγράμματος για τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας του συνδυασμού《ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ》για την επόμενη πενταετία 2014-2019 με τον Νίκο Κοντονικόλα.
 
Για όσους επιθυμούν να ακούσουν και να συμμετέχουν σε αυτή την συνάντηση, η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους, βλέποντάς το ως μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα που όλοι ονειρευόμαστε. Θα μας γεμίσει χαρά και αίσθημα συμπαράστασης η παρουσία των συμπατριωτών.

Φιλικούς Χαιρετισμούς

image

Share →

Leave a Reply