Αξίες μας

Αξίες μας

Αλληλεγγύη = αλληλοβοήθεια, αλληνοούθια

Σύνεση = φρόνηση, με βάση τη λογική

Μέτρο = μέτρο σε όλα, στα λόγια, στα πάθη κλπ

Δικαιοσύνη = ίση αντιμετώπιση, αξιοκρατία

Ανδρεία = η κατάκτηση των παθών

Σοφία = γνωρίζω καλά αυτό που κάνω

Σκοπός μας

Σκοπός μας

Η βοήθεια στην επίλυση των προβλημάτων της ιδιαίτερης πατρίδας μας που είναι «Η Όλυμπος». Η γνώση, η διατήρηση και διάδοση των ηθών, των εθίμων και της πολιτιστικής μας παράδοσης σε όλες τους τις εκφάνσεις, στην Όλυμπο ή στην ξενητιά. Η επικοινωνία και η ψυχαγωγία των μελών μας στην παροικία μας του Πειραιά, της Αττικής, αλλά και εν γένει όπου Ολυμπίτης.
Όραμα μας

Όραμα μας

Να ξαναδούμε την Όλυμπο γεμάτη ζωή και ανεπτυγμένη. Να μην αφήσουμε να φθείρει ο χρόνος ότι καλό παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της η Αδελφότητά μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», καλεί τα μέλη του Σωματείου να λάβουν μέρος στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, στις 11:00 π.μ., στα γραφεία της Αδελφότητας επί της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη 69α στην Καλλίπολη. Εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η απόφαση για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης τον Μάιο και όχι για τα τέλη Μαρτίου όπως ορίζει το Καταστατικό της Αδελφότητας, πάρθηκε ομόφωνα ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι διαδικασίες σε περιβάλλον ασφάλειας ύστερα και από την αποκλιμάκωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με το Κεφάλαιο Ε’ άρθρο 12 και το Κεφάλαιο Ζ’ άρθρα 22-25 του καταστατικού, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

– Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ. περιόδου Σεπτεμβρίου ‘20 – Απριλίου ‘22.
– Ανάγνωση και έγκριση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.
– Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
– Διενέργεια Αρχαιρεσιών.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή, 15 Μαΐου 2022, χωρίς καμία μεταβολή σε ότι αφορά στο χρόνο, στον τόπο και στην ημερήσια διάταξη. Σχετικά με την ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων των συμπατριωτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο επόμενο ΔΣ, αυτή θα είναι μέχρι τις 30 Απριλίου 2022, όπως ορίζει το άρθρο 23 του Καταστατικού της Αδελφότητας.

Ο Πρόεδρος – Γεώργιος Ν. Διακογεωργίου
Ο Γεν. Γραμματέας – Γεώργιος Ν. Αναστασιάδης

 

Share →

Leave a Reply